Tarang Jain’s ZS Associates Company Review

Scroll this

Our UnsaidTalks Team had a talk with Mr. Tarang who is Thapar University Alumni, class of 2016. He got placed in ZS Associates and is working with the company for about more than a year. We asked following questions to him regarding the work and culture of ZS Associates:

 

Current Profile: Decision Analyst Associate

Rate the Company for Freshers: 7/10 (1 being the worst and 10 being the best)

Question 1. Give some words about the work culture of the company.

Answer. The work culture is utterly friendly and comforting. People are very supportive and are eager to help their colleagues. The only caveat here is their long working hours but it is not really a problem in such a good team.

Question 2. Which Facilities are provided by company to employees?

Answer. Following facilities are provided to us:

  • Three time free meal
  • cab facility
  • Medical insurance
  • Gym

Question 3. How challenging is your Job ? (Rate it on scale of 5, 5 being toughest)

Answer. 3/5. It’s moderately challenging.

Question 4. How you acquired skills required in your current Job?

Answer. I was trained by the company itself when I joined.

Question 5. Do company provides any chance for Higher studies ?

Answer. Yes

Question 6. Are you satisfied with the initial package offered and hike provided by the company?

Answer. No

Question 7. How many students your company selects during campus placement?

Answer. More than 10 Students

Question 8. In which month company calls hired students?

Answer. July

Get Free Posts Updates!

Signup now and receive an email once we publish new content.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.