Aashi Singhal’s HighRadius Technologies Interview Experience

“Aashi Singhal” who was placed at “HighRadius Technologiestalks about her interview experience and some other tips to prepare for placement season. Check out what she says about the placement season.

Her Interview was taken by UnsaidTalks Interviewer: “Anchal”

Profile offered: Machine Learning

Job Location: Hyderabad

Branch and Graduation Year: CSE – 2022

Cgpa Cutoff: 7.5

Interview Difficulty Level: It was quite a different kind of interview. I would rate it as 6. (1-very easy, 10-very difficult)

Here are the questions we asked Aashi Singhal to know about her interview experience.

Question 1: Introduce yourself to our readers.

Answer: Myself Aashi Singhal. I’m currently a 4th-year student of computer science B.E at chitkara university.

Question 2: Describe Your written test experience specifying the number of rounds, details of each round, and type of test platform (online – amcat, hackerearth, etc / offline)

Answer: Actually interview is of a different type. There was no written round for the interview.
Basically, I got a mail regarding the profile offered. So, I just filled up the mail regarding so.

Question 3: Describe your all technical interviews specifying the number of rounds and details of each round (if any) (please share coding questions if possible)

Answer: There was no technical round, instead of that they gave 2 months of unpaid internship in which we have to submit a project based on ML, AI, and on the basis of that project they selected students. In that way, I got selected by that company. After the submission of the project, there was one round in which they ask questions related to AI and about the skills mentioned in the resume.

Question 4: Describe your all HR interviews specifying the number of rounds and details of each round

Answer: In H.R round there were basic questions about skills, introduction, job location. For the H.R round, you have to research about the company beforehand.

Question 5: What were the key factors for your selection?

Answer: Confidence, Luck factor, Project, and Knowledge about mentioned skills.

Question 6: What are the things students should focus on in order of priority?

Answer: Theory subjects, project, communication, and coding

Question 7: According to you, what role do extracurricular activities as well as participation in societies play?

Answer: Character development, confidence, and network.

Question 8: Any Other Advice you would like to give to your juniors?

Answer: Focus on the theory subjects and data structures.

Question 9: How can we contact you? (LinkedIn Profile Link/Contact No./etc.)

Answer: aashi1566.cse18@chitkara.edu.in

Your LinkedIn Profile URL: https://www.linkedin.com/in/aashi-singhal-610234193


For any further Queries feel free to comment below.

Get Free Posts Updates!

Signup now and receive an email once we publish new content.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.