Arham Bansal’s ZS Associates Interview Experience

Scroll this

“Arham Bansal” who was placed at “ZS Associatestalks about his interview experience and some other tips to prepare for placement season. Check out what he says about the placement season.

Branch and Graduation Year: COE – 2020

Profile offered: BOA

Package Offered: 8.9 CTC

Interview Difficulty Level: 7/10 (1-very easy, 10-very difficult)

Branch and Graduation Year: COE 2020

Here are the questions we asked from Arham Bansal to know about his interview experience.

Question 1:Introduce yourself to our readers.

Answer: A carefree person who loves exploring new things in life

Question 2:Describe Your written test experience specifying number of rounds ,details of each round and type of test platform(online -amcat,hackerearth etc offline)

Answer: There was an online test which was of 40 minutes and which had aptitude based questions.

Question 3:Describe your all technical interviews specifying number of rounds and details of each round (if any)(please share coding questions if possible)

Answer: There were in all three rounds. First there was a video interview round which had gestimates related questions. The next round was case interview round. In this cases related to data analysis and interpretation were given. Then there was a puzzle round ( this had questions related to non – linear regression, sequel based or Excel market based questions ).

Question 4:Describe your all HR interviews specifying number of rounds and details of each round

Answer: In HR interview questions related to your resume like the projects mentioned are asked. You should have the answers to questions like why you want to join the company, what do you expect from the company, why the company should hire you, etc.

Question 5:Key factors for your selection

Answer: My confidence in my abilities.

Question 6:Advice to juniors for technical skills they should develop

Answer: Practice questions on platform like geeks for geeks

Question 7:Advice to juniors for cracking HR round

Answer: Just be yourself and be confident in whatever you say.

Question 8:Give your contact details if you want us to publish this with your interview(eg. email,phone no,website, linkedIn Id)

Answer: 9815127322


For any further Queries feel free to comment below.

Get Free Posts Updates!

Signup now and receive an email once we publish new content.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.