Arpit Singla’s Deloitte Interview Experience

Scroll this

“Arpit singla” who was placed at “Deloitte talks about his interview experience and some other tips to prepare for placement season. Check out what he says about the placement season.

His Interview was taken by UnsaidTalks Interviewer: “Sukruth Ganesh”

Branch and Graduation Year: EIC – 2019

Package Offered: 6.70 lakhs

Cgpa Cutoff : 6.50

Interview Difficulty Level: 6/10 (1-very easy, 10-very difficult)

Here are the questions we asked from Arpit singla to know about his interview experience.

Question 1:Introduce yourself to our readers.

Answer: I think I can talk about anything with anyone. Also, I don’t take things very seriously and likes to go with flow. That is it.

Question 2:Describe Your written test experience specifying number of rounds ,details of each round and type of test platform(online -amcat,hackerearth etc offline)

Answer: One round of online test based on AMCAT. Topics covered – basic logical reasoning, aptitude and English

Question 3:Describe your all HR interviews specifying number of rounds and details of each round

Answer: One hr round. It was a great experience. The interview was pretty chill. First they asked me to talk about myself and then we had discusssion about the projects I did.

Question 4:Key factors for your selection

Answer: Confidence and I was well known to my resume

Question 5:Advice to juniors for technical skills they should develop

Answer: Go to through your course books

Question 6:Advice to juniors for cracking HR round

Answer: Be confident, show a little nervousness that sends a message that you are actually interested in the job and if you lie on your resume make sure there are no open ends to it. Basically it should be air tight.

Question 7:How important do you think are co-curricular activities (placement point-of-view)

Answer: 4

Question 8:Any co-curricular activities (that you were a part of) that you think are worth mentioning

Answer: Photography
Content writing

Question 9:What are your plans for the future?

Answer: For now I am excited to start my professional life and fit-in in the corporate culture


For any further Queries feel free to contact below:
Arpit31997@gmail.com
9872720747

Get Free Posts Updates!

Signup now and receive an email once we publish new content.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.