Divyansh Jain’s ZS Associates Interview Experience

Scroll this

“Divyansh Jain” who was placed at “ZS Associatestalks about his interview experience and some other tips to prepare for placement season. Check out what he says about the placement season.

Branch and Graduation Year: COE – 2020

Profile offered: Business Operations Associate

Package Offered: 9.00 CTC

Interview Difficulty Level: 7/10 (1-very easy, 10-very difficult)

Branch and Graduation Year: CS 2020

Here are the questions we asked from Divyansh Jain to know about his interview experience.

Question 1:Introduce yourself to our readers.

Answer: A carefree person who loves taking responsibilities.

Question 2:Describe Your written test experience specifying number of rounds ,details of each round and type of test platform(online -amcat,hackerearth etc offline)

Answer: There was an online aptitude test

Question 3:Describe your all technical interviews specifying number of rounds and details of each round (if any)(please share coding questions if possible)

Answer: There were in all three rounds. The first round was a video interview round which had guesstimate related questions. Then there was a case interview round which had data analysis and interpretation related case studies. The last round was puzzle round ( this had sequel based, Excel market based questions).

Question 4:Describe your all HR interviews specifying number of rounds and details of each round

Answer: In this resume related questions are asked

Question 5:Key factors for your selection

Answer: My confidence in myself

Question 6:Advice to juniors for technical skills they should develop

Answer: You should practice questions various online platforms like geeks for geeks.

Question 7:Advice to juniors for cracking HR round

Answer: Just be yourself

Question 8:Give your contact details if you want us to publish this with your interview(eg. email,phone no,website, linkedIn Id)

Answer: 9928352620


For any further Queries feel free to comment below.

Get Free Posts Updates!

Signup now and receive an email once we publish new content.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.