Isha’s Tata Communications Interview Experience

“Isha who was placed at Tata Communicationstalks about her interview experience and some other tips to prepare for placement season. Check out what she says about the placement season.

Her Interview was taken by UnsaidTalks Interviewer: “Anchal”

Profile offered: Python Developer

Job Location: Pune

Branch and Graduation Year: CSE – 2022

Cgpa Cutoff: 7.0

Interview Difficulty Level: 6 (1-very easy, 10-very difficult)

Here are the questions we asked Isha to know about her interview experience.

Question 1: Introduce yourself to our readers.

Answer: Hi, I am Isha. I am doing CSE B.E at Chitkara University Punjab.

Question 2: Describe Your written test experience specifying the number of rounds, details of each round, and type of test platform (online – amcat, hackerearth, etc / offline)

Answer: There was only one round. There were general questions regarding coding were asked.

Question 3: Describe your all technical interviews specifying the number of rounds and details of each round (if any) (please share coding questions if possible)

Answer: There was only one round for the technical interview. In that, they asked to make code.

Question 4: Describe your all HR interviews specifying the number of rounds and details of each round

Answer: There was no HR round.

Question 5: What were the key factors for your selection?

Answer: Confidence, hard work, concepts.

Question 6: What are the things students should focus on in order of priority?

Answer: Theory subjects, coding.

Question 7: According to you, what role do extracurricular activities as well as participation in societies play?

Answer: Confidence, communication.

Question 8: Any Other Advice you would like to give to your juniors?

Answer: Work on concepts, coding.

Question 9: How can we contact you? (LinkedIn Profile Link/Contact No./etc.)

Answer: https://www.linkedin.com/in/isha-6a260a1a4


For any further Queries feel free to comment below.

Get Free Posts Updates!

Signup now and receive an email once we publish new content.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.