Mohneesh Garg’s Frugal Testing Interview Experience

“Mohneesh Garg” who was placed at “Frugal Testingtalks about his interview experience and some other tips to prepare for placement season. Check out what he says about the placement season.

His Interview was taken by UnsaidTalks Interviewer: “Ishita Thakur”

Branch and Graduation Year: COE – 2021

Profile Offered: Internship – Internship

Package Offered: Certificate

Job Location: Work from home

CGPA Cutoff: –

Here are the questions we asked from Mohneesh Garg to know about his interview experience.

Question 1:Introduce yourself to the readers.

Answer: Hey,I m mohneesh agarwal currently studying in fourth year.

Question 2:Describe your written test experience specifying the number of rounds, details of each round and type of test platform ( If online mention the type of test platform eg. Hackereart, CoCubes, Amcat etc).

Answer: As we know during placement season many companies came to our college as a candidate you have much to do, like wise preparation, company research and you have to stay active on sites like LinkedIn as well.

Question 3:Describe your all technical interviews specifying number of rounds and details of each round (if any)(please share coding questions if possible).

Answer: I don’t know why the company didn’t conduct online test and they just shortlist 10 students for interview on the basis of
resume. 4 students didn’t appear for interview and out of 6 we 3 were got se;ected on the basis of our resume selected and the 4 students who had not given interview they were blacklisted by our college.

Question 4:Describe your all HR interviews specifying number of rounds and details of each round.

Answer: I didn’t give any HR interview round

Question 5:Key factors for your selection.

Answer: I had made my resume very strong and my profile on LinkedIn was very good.

Question 6:What are the things students should focus on in order of priority?

Answer: We should also focus to make our LinkedIn profile more active because sometimes the company can hire you on that basis also

Question 7:Advice to juniors for technical skills they should develop.

Answer: Technical skills are important and they should know a programming language, web designing.Do as much as competitive programming because it will help you to solve question fastly,

Question 8:According to you, what role does extra curricular activities as well as participation in societies play?

Answer: They help you to build a good personality and you also get the experience of working with different people to make some work count.You get a leadership quality and know how to work in a group

Question 9:What would you like to advise juniors for cracking HR round of this company?

Answer: I didn’t give HR so I don’t have any idea

Question 10:Any other advice you would like to give to your juniors?

Answer: I believe all have different minds and different thinking but we all should do hard work to get success, at some point we will get what we wanted to have.

Question 11:Your Phone Number (Only if you want to help your juniors on call).

Answer: 7710365878


For any further Queries feel free to comment below.

Get Free Posts Updates!

Signup now and receive an email once we publish new content.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.