Naman Bansal’s ZS Associates Interview Experience

“Naman Bansal” who was placed at “ZS Associatestalks about his interview experience and some other tips to prepare for placement season. Check out what he says about the placement season.

His Interview was taken by UnsaidTalks Interviewer: “Aditya”

Profile offered: Business Operations Associate

Job Location: Pune

Branch and Graduation Year: ELE – 2022

Cgpa Cutoff: 6.5

Interview Difficulty Level: It is moderate.

Here are the questions we asked Naman Bansal to know about his interview experience.

Question 1: Introduce yourself to our readers.

Answer: Hello Myself Naman Bansal from Thapar Institue of Engineering and Technology, Patiala
I am pursuing my Btech in ELECTRICAL ENGINEERING.
Besides these, I have good knowledge of Data Structures, Object-Oriented Programming (OOP), Web Development, Python (Programming Language)

Question 2: Describe Your written test experience specifying the number of rounds, details of each round, and type of test platform (online – amcat, hackerearth, etc / offline)

Answer: Written Test was conducted in 3 Phases, and is the first filtering round.
The written test is easy to crack if you practice it 3-4 months before placements.
The test is conducted on the TALVIEW platform.

Question 3: Describe your all HR interviews specifying the number of rounds and details of each round

Answer: HR interviews rounds are consist of puzzles, guestimates, and analysis-based questions.

Question 4: What were the key factors for your selection?

Answer: According to me, my good analytical skills and consistency in my aptitude test practice problems help me to achieve this opportunity.

Question 5: What are the things students should focus on in order of priority?

Answer: Have a good practice of Aptitude Tests, Build your communication skills, be consistent.

Question 6: According to you, what role do extracurricular activities as well as participation in societies play?

Answer: According to me, they boost up your confidence, make you responsible, and help you to get socialize.

Question 7: Any Other Advice you would like to give to your juniors?

Answer: You should focus on their dream and it’s better if they get clear as soon as possible that whether they want to go in tech, non-tech, or in a core company.

Question 8: How can we contact you? (LinkedIn Profile Link/Contact No./etc.)

Answer: namanbansal28@gmail.com

Your LinkedIn Profile URL: www.linkedin.com/in/namanbansal28/


For any further Queries feel free to comment below.

Get Free Posts Updates!

Signup now and receive an email once we publish new content.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.