Rahul’s Reliance Jio Interview Experience

Scroll this

“Rahul” who was placed at “Reliance Jiotalks about his interview experience and some other tips to prepare for placement season. Check out what he says about the placement season.

Branch and Graduation Year: COE – 2020

Profile offered: G e trainee

Package Offered: 5.25

Interview Difficulty Level: 4/10 (1-very easy, 10-very difficult)

Branch and Graduation Year: 2020 coe

Here are the questions we asked from Rahul to know about his interview experience.

Question 1:Introduce yourself to our readers.

Answer: I stand somewhere in between . I am nor a success neither a failure . But still figuring out.

Question 2:Describe Your written test experience specifying number of rounds ,details of each round and type of test platform(online -amcat,hackerearth etc offline)

Answer: 1 online mobile test anyone can clear, 2 inyerviews

Question 3:Describe your all technical interviews specifying number of rounds and details of each round (if any)(please share coding questions if possible)

Answer: Technical rounds will tell u that are u able to connect with interview on a basic level or not .in other language is interviewee successful to fetch you in the web of this company.

Question 4:Describe your all HR interviews specifying number of rounds and details of each round

Answer: HR in this case was telling filthy figure of money that u will get and many perks that u will get, which make u create a bubble of good thoughts,that will burst when offer letter will come and u will know that u r wasted. Thats the life basically.

Question 5:Key factors for your selection

Answer: Impatience, not been able to wait for some good companies .
Wait for other companies ratger than getting placed in this one.

Question 6:Advice to juniors for technical skills they should develop

Answer: Do bit of coding and 7.5 cg is must. Improve ur luck if there is any way of improving it.

Question 7:Advice to juniors for cracking HR round

Answer: Almost everything depends on luck and patience. Be patient . Sit back and enjoy some company will come and hire u at good deal. Code a bit.

Question 8:Give your contact details if you want us to publish this with your interview(eg. email,phone no,website, linkedIn Id)

Answer: 9780923651


For any further Queries feel free to comment below.

Get Free Posts Updates!

Signup now and receive an email once we publish new content.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.