Sakshi Rawani’s Carrefour Interview Experience

Sakshi Rawani” who was placed at Carrefourtalks about her interview experience and some other tips to prepare for placement season. Check out what she says about the placement season.

Her Interview was taken by UnsaidTalks Interviewer: “Anchal”

Profile offered: Developer

Job Location: Gurgaon

Branch and Graduation Year: CSE – 2022

Cgpa Cutoff: 7.0

Interview Difficulty Level: I would rate it 8. (1-very easy, 10-very difficult)

Here are the questions we asked Sakshi Rawani to know about her interview experience.

Question 1: Introduce yourself to our readers.

Answer: Hi, I am Sakshi. I am from Rajasthan. I am doing CSE B.E from Chitkara University Punjab.

Question 2: Describe Your written test experience specifying the number of rounds, details of each round, and type of test platform (online – amcat, hackerearth, etc / offline)

Answer: There was one written round on an online platform, the platform was company-based.
In the written round, there were questions based on aptitude, coding.

Question 3: Describe your all technical interviews specifying the number of rounds and details of each round (if any) (please share coding questions if possible)

Answer: There was one technical round in which questions were based on theory subjects, oops concepts.

Question 4: Describe your all HR interviews specifying the number of rounds and details of each round

Answer: There was only HR round. There were simple questions in the HR round.

Question 5: What were the key factors for your selection?

Answer: Confidence, projects, concepts.

Question 6: What are the things students should focus on in order of priority?

Answer: Programming language, theory language, projects.

Question 7: According to you, what role do extracurricular activities as well as participation in societies play?

Answer: Confidence, network, communication skills.

Question 8: Any Other Advice you would like to give to your juniors?

Answer: Projects, concepts of programming language.

Question 9: How can we contact you? (LinkedIn Profile Link/Contact No./etc.)

Answer: http://linkedin.com/in/sakshi-rawani-727a1619a


For any further Queries feel free to comment below.

Get Free Posts Updates!

Signup now and receive an email once we publish new content.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.